Opvoeding/Training

MIJN STREVEN IS OM U EN UW PUP TE BEGELEIDEN NAAR EEN OPTIMALE SAMENWERKING!

De eerste weken een pup in huis vergt veel tijd en energie. U wilt alles zo goed mogelijk doen omdat u optimaal gebruik wil maken van de socialisatieperiode. Van belang voor de pup en het gezin is om aan elkaar te wennen.  Samen goede en nieuwe ervaringen op te doen terwijl de pup zich veilig voelt bij de eigenaar. Het trainen en opvoeden dient afgewisseld te worden met rust, zodat de pup de nieuwe ervaringen kan verwerken. Tijdens een groepstraining worden  algemene trainingsmethoden gebruikt en kan er niet ingegaan worden op specifieke vragen. Immers, elke hond – eigenaar combinatie is anders en heeft zijn eigen specifieke doelen en wensen.  Tijdens overvolle groepstrainingen worden pups overstelpt met prikkels waardoor het leervermogen minimaal gebruikt wordt. Mijn insteek is:

1. Training gericht op de hond- eigenaar combinatie;

2. Optimaal gebruik maken van het leervermogen van de pup;

3. Ideale afwisseling tussen leren en prikkels verwerken;

4. In  5 lessen een afwisselende training vol plezier geven;

5. Je eigen hond goed leren “lezen”;

6. Het vertrouwen en de relatie tussen hond en eigenaar versterken.

 

Privéles Puppycursus of Jonge Honden 

De trainingen draaien om u en uw hond. In de privé puppytrainingen komen aan bod (afhankelijk van uw wensen): socialisatie met mensen, dieren, geluiden en voorwerpen, opvoeding en huisregels, commando’s aanleren, zelfbeheersing, balans en coördinatie, leren alleen zijn, hondentaal leren lezen, bijtrem, zindelijkheid, behendigheidsoefeningen, op de tafel bij de dierenarts/in de trimsalon. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Een pup of jonge hond kan zich niet lang concentreren. Een balans vinden tussen leren en plezier maken is van belang voor de opbouw van goede leerervaringen. Het hele gezin is welkom om mee te doen en jullie geven aan wat jullie graag willen leren.

Tijd: in overleg (ma t/m vr)

Plaats: Locatie Honda Brava, thuis of leerdoel gerelateerde situatie.

Kosten:  175,- voor 5 lessen van 45 minuten of 4 lessen van een uur (excl km vergoeding).

 

Privétrainingen gericht op specifiek (probleem)gedrag:

Uw hond vertoont 1  “opvoedkundig”  gedragsprobleem waarbij de nadruk ligt op praktische begeleiding. Denk aan problemen als: trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden, niet los kunnen lopen, niet gehoorzamen, geen aandacht voor u als eigenaar. Deze training is erop gericht om u en uw hond te begeleiden naar gedrag wat u wel wenst. Door middel van theorie en praktijk laat ik zien hoe u in stappen het gedrag kan aanleren of ombuigen zodat jullie weer meer plezier kunnen ervaren met elkaar. 

Tijd : in overleg.

Plaats: Locatie Honda Brava, thuis of leerdoel gerelateerde situatie.

Kosten 200,-,- voor 3 lessen van 60 min.

 

Klik op deze link om u in te schrijven.

Als u specifieke wensen of vragen heeft kunt u het contactformulier invullen en zal ik contact met u opnemen. Het cursusgeld dient 2 weken voor aanvang op rek.nr NL10INGB0005182162 ING t.n.v.  J.W. Sauerbreij gestort te zijn. De lessen blijven tot een half jaar na inschrijving geldig.

 

 

Klik hier voor mijn certifiicaat

logo