Trimmen

Bel Joke voor een trimafspraak: 06-46512275

Vachtverzorging: door technieken toe te passen die bij de vacht van uw hond past. Zo proberen wij altijd de vacht van de hond zo goed en gezond mogelijk te houden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de conditie van de vacht. U kunt zelf een bijdrage leveren door de vacht en de huid goed in de gaten te houden en op tijd een afspraak te maken voor een trimbeurt. Als u niet in de gelegenheid bent om de vacht zelf bij te houden tussen de trimbeurten, dan kan het verstandig zijn om vaker een trimbeurt in te plannen. Wij kunnen u ook adviseren hoe u zelf de vacht van uw hond kunt verzorgen.

De Trimsalon is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 uur – 17.00 uur

Wij proberen altijd samen met u te bespreken wat de beste mogelijkheden zijn wat betreft de vachtverzorging voor uw hond.

Trimmen is de algemene term voor de vachtverzorging van de hond. Een trimbeurt is een arbeidsintensieve bezigheid. Het trimmen van een hond kan zomaar een paar uur duren, afhankelijk van wat er moet gebeuren en wat de klant wil. Wij gebruiken de nieuwste technieken om de vacht zo mooi mogelijk te houden.

Een trimbeurt kan bestaan uit 1 of meerdere van de volgende handelingen: borstelen, kammen, scheren, knippen, plukken, wassen, drogen, oortjes schoonmaken  en nagels knippen. Bij de behandeling is inbegrepen: wassen, knippen van de nagels en verwijderen van overtollig haar uit de oren.

Heeft u een pup of jonge hond waar ook het e.e.a. qua vachtverzorging aan gedaan moet gaan worden? Bel even om een puppyafspraak/afspraken te maken, zodat uw hondje vast kan wennen in de trimsalon. Als dit op een leuke ontspannen manier gebeurt komt uw hond met plezier in de trimsalon. 

Wij werken aan een manier om de honden zo min mogelijk stress te laten ervaren tijdens de trimbeurt. Dat kan betekenen dat we meer tijd nodig hebben om de hond te laten ontspannen door: even op de grond zetten, uit te laten, wat lekkers te geven, te spelen of een hersenwerk spelletje te doen.

Ook kunt u bij ons trimgereedschappen aanschaffen, zoals borstels, kammen, shampoo, conditioner e.d. Een trimster weet als geen ander wat u nodig heeft om uw hond goed te verzorgen.

Ik trim alleen op afspraak, u kunt mij (Joke Sauerbreij) bellen op: 06-46512275 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. 

Voor een prijsindicatie kunt u het beste even bellen of vrijblijvend langskomen op afspraak. Het is ook altijd fijn om eerst kennis te maken omdat u natuurlijk ook graag wilt weten door wie u uw hondenmaatje laat behandelen. In de Trimsalon hangt een prijslijst (vanaf prijzen). De prijs is afhankelijk van de tijd dat we met uw hond bezig.  Het uurtarief is € 40,- voor grote honden. Bij klitten, vlooien of andere “hindernissen” voor het trimwerk betaald u extra.

U kunt bij ons met uw pinpas betalen. Cash betalen blijft natuurlijk ook mogelijk. Bij het ophalen van uw hond wordt er direct afgerekend.

Wegens het coronavirus desinfecteren wij elke dag de trimtafels, de gereedschappen en de contactpunten zoals het pinapparaat en de deurklinken. Wij wassen elke hond, om te voorkomen dat het virus via de vacht overgebracht wordt. Zorgt u dat u uw handen heeft gewassen als u de hond brengt? Als u ziek bent (of als er iemand in het gezin ziek is) wilt u even bellen om de afspraak te verzetten? Met zijn allen zorgen we voor elkaar!